samarbetspartners

Yasuragi – kärlek, naturen möter lugnet, högpuls kontra avkoppling, kontraster, balans – den perfekta platsen för plusPTs träningshelger och ett samarbete med hela människan välmående är i fokus!

Skeviks Gård – löpevents, specialträningar, swimrun och PT-träningar – med naturskönt läge vid havet och med fantastisk mat är Skevik den perfekta platsen för många olika träningsaktiviteter och events.  Här tränar och trivs plusPT.

Houdini Sportswear – kläder som ber dig gå ut, röra på dig eller  träna oavsett väder eller årstid.

Trispot – bäst på allt för Swimrun och Triathlon. Perfekt läge i Hammarby Sjöstad vid foten av Hammarbybacken. På Trispot träffar du alltid någon du känner och som du kan hänga med ett tag.

Challengize.com – digital hälsoutmaning som engagerar, inspirerar och aktiverar alla på företaget.  Satsa på hälsa – starta  en Challenge med oss! Läs mer här.

Gå och Löpkliniken – skor för alla aktivitets- och träningsformer – finns vid Hornstull och Odengatan, specialister på fotriktiga skor och ilägg.

Puckies  – Rekobollar i världsklass, före eller efter träning eller ett bättre alternativ till fikastunden på arbetet!

Coachanna – löpcoach, PT, licenserad kostrådgivare, förtroendeingivande – ett proffs!

Intersport i Falköping

TrainEatLive – vätskebalans och energi är viktigt för oss som tränar och tävlar och vill prestera även på arbetet – här finns allt som du behöver för optimal prestation, ork och balans.