Träningsevents på Yasuragi i vår!

Snart sportlov för oss som bor i Stockholm! Och påsk kort därefter….

Förutom den dagliga träningsaktiviteten runt om i plusPTs träningsgrupper erbjuder plusPT även uppskattade Träningsevents och Träningshelger i samarbete med Yasuragi.

plusPT har sedan starten 2011 specialiserat sig på utomhusträning året om – alltid utomhus – med löpning som bas! Träningen anpassas efter säsong och  årstiderna styr delvis aktiviteterna och innehållet i träningarna. Träning är något du gör varje vecka, varje månad året om – Är det snö så åker vi längdskidor – den absolut bästa motionsformen alla kategorier. Våren står för dörren och det lockar fram löparen i dig! Fram med skorna, vårens löptävlingar börjar snart!  Fram i maj drar även swimrunsäsongen igång. Ja, du fattar – träning är en viktigt del i en hälsosam livsstil!

Ledorden för utomhusträningen är –  enkelt, kontinuitet och variation! Grundfundamenten för ett lyckat träningsresultat.

plusPTs Träningsevents i samarbete med Yasuragi:

11-12 mars Träningshelg för hela dig – vänder sig till dig som vill komma igång med träningen och få en riktig kick-start. I helgen ingår tre olika träningspass: ett löppass med teknik och fart, ett fyspass och ett yogapass. Träningarna ser till att din kropp blir ordentligt genomtränad. Naturen och utomhus är den ena arenan,  Yasuragi är platsen för vila, avkoppling och återhämtning!  Det asiatiska köket och den fräscha och hälsosamma maten bidrar till både återhämtning och njutning.  Hela helgen knyts ihop i en föreläsning på temat ”Balans”.

Endast ett fåtal platser kvar! Anmälan görs via länken:

Träningshelg för hela dig, 11-12 mars 2016

17 mars – Långfredag de Luxe på Yasuragi – Utomhusträning, frukost och bad – ett ”all-in-one”-paket. Pris 695 kr. Samling kl 07.50 ombytta till träningskläder. Först utomhusträning därefter välbehövligt frukost och avkoppling! Yukawa (badrock) och badkläder fås på plats. Anmälan görs via länken:

Anmälan Långfredag de Luxe

15-16 april Träningshelg – vänder sig till dig som redan tränar mycket och vill ha inspiration och tips på hur du kan utveckla såväl din löpning och din träning i allmänhet!

Träningshelg för hela dig 15-16 april 2016

Ser fram mot att träffa dig på Yasuragi!

Hör av dig om du är nyfiken och undrar över något! info@pluspt.se

Publicerat av Elisabet Pärsdotter Westman

Personlig tränare, coach och specialist på uthållighetsidrotter och träningsinspiratör i egna träningsföretaget plusPT.