Kickar igång träningsåret 2018

God fortsättning. Hoppas ditt 2018 startat på allra bästa sätt!
NYTT ÅR – känns alltid spännande.  På något underligt vis fylls det på med massor ny energi. Blicken lyfts och riktas framåt, mot det nya, mot det okända och med massor av möjligheter. Det planeras och funderas! Vad kommer 2018 bli för ett år – vilket innehåll önskas. Ett nytt år, ett avstamp, en nystart och många överraskningar att vänta. 
 
plusPT har redan kickat igång 2018 med tränings- och hälsoinspiration här på FB och Instagram – temat är förstås träning, hälsa och hållbar livsstil. Följ plusPT så att du inte missar något intressant. 
 
Redan nästa vecka är det terminstart 2018. Träningsgrupperna på Ingarö och i Lännersta kör igång redan på måndag 8 januari, Kummelnäs på onsdag, Djursholm på torsdag och Björknäs på fredag. Du som har slut på träningskort och behöver ladda på med ny träning. Terminskort i Lännersta, Kummelnäs, Djursholm och Björknäs kostar 3000 kr och räcker ända ända fram till midsommar. Klippkort 10 gånger kostar 1800 kr. Här är träningstiderna.
Prova på veckor:  Vecka 2 och 3 är det ett utmärkt tillfälle att ta med  vännner, familjemedlemmar eller kollegor till plusPT-träningarna för att testa på och även komma igång med träningen direkt 2018.  plusPT bjuder på träningen för våra ”nya träningskompisar”. 
 
Längtar mycket till nästa vecka!
Elisabet
 IMG_0160

Publicerat av Elisabet Pärsdotter Westman

Personlig tränare, coach och specialist på uthållighetsidrotter och träningsinspiratör i egna träningsföretaget plusPT.