om

 
plusPT’s filosofi är kort och gott –  träning, rörelse och fysisk aktivitet –  viktiga pusselbitar i livet i stort och som finns med dig varje dag, varje vecka hela livet. Det är därför viktigt att hitta balansen i livet och skapa de bästa förutsättningarna att utöva sin träning nu och framåt i ett långsiktigt perspektiv. Det ska vara enkelt och roligt att träna! Träning handlar också om att utmana sin kropp i syfte att bli bättre –  både vad det gäller uthållighet och styrka. Bara riktig träning känns!
 
plusPT’s styrka är att kunna möta olika människor, se deras kapacitet, potential och anpassa träningsform och intensitet för bästa resultat.
 

plusPT är garanterat gymfritt och drivs av Elisabet Pärsdotter Westman som är licenserad personlig tränare, löpcoach, licensierad kostrådgivare, idrottslärare, friidrottstränare med bakgrund på Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH), Stockholm och på Bosön Idrottsfolkhögskola (IFHS). Kunskapen inom fysiologi, anatomi, träningslära och näringslära kopplas naturligt till den fysiska träningen.

 
plusPT är ett unikt koncept och ett resultat av flera år av utbildning inom träning och träningsupplägg för såväl den elitaktiva som för nybörjaren och har lång erfarenhet av egen träning och tävling på hög nivå inom flera sporter.
 

plusPT är övertygad att den egna kroppen är det optimala träningsredskapet. Att skapa fasta träningsrutiner i vardagen är en förutsättning för ett lyckat resultat. Och att vara utomhus och utnyttja energi och kraft från naturen ger träningen en extra dimension – det är plusPT – alltid utomhus!

 
cropped-plusPT-alltid-utomhus.png
 
 

Lämna en kommentar