Instruktörer

Helena Reis

Helena Reis har varit plusPTare  sedan starten. Helena är en urstark naturbegåvning och ser till att du går från träningen helt slutkörd och mosig i benen. Med sin kreativitet och påhittighet vet du aldrig hur det ska sluta. Slutresultatet blir alltid massor energi och glädje. Helena finns alltid på Ingarö på fredagar samt i Saltsjö Boo med jämna mellanrum. Helena arbetar på Houdini Sportswear till vardags och kan allt om kläderna vi stolt bär på träningarna.

cecilia-med-mossaCecilia Fors är med sin norrländska bakgrund ett friskt tillskott i plusPT-teamet.  Det hela började med praktik hos plusPT under utbildningen till Personlig tränare, hälsocoach och friskvårdsmassör på Lillsved. Cecilia älskar längdåkning och har en bakgrund som tävlingsåkare i både längdskidor och skidskytte. Hon brinner för utomhusträning och plusPTs koncept att använda kroppen som främsta träningsredskap. ”Att träna utomhus ger mig otroligt mycket kraft och energi och kan vända vilken grå och regnig dag som helst till solsken i sinnet”. Och det stämmer till 100%.

CarinaCarina Vinberg,  med i plusPT-teamet sedan i höstas. Carinas motto ”Hellre ute än inne”  – har följt henne genom livet. En  f d elitidrottare i fälttävlan gillar förstås fart och spänning. Att testa på helt nya idrotter är en självklarhet – cykling, klättring och swimrun.  Yogar varje dag för att få balans, tid för reflektion och inre styrka.
plusPTs  funktionella träningspass ger mig den styrka min kropp  behöver för att göra det jag vill nu och i framtiden. Detta önskar jag att fler kommer att upptäcka! Carina håller i träningspassen i Djursholm vid Altorps station på torsdagar. kl 06.30.  Det är bara att hänga med på träningarna och få energi och styrka för jobb och övriga livet. Carina arbetar som ledartränare, coach och utbildare inom näringslivet, är du nyfiken läser du mer här: www.framgangare.se