Swimrun

Året 2013 upptäckte jag sporten Swimrun. Då genomförde jag min första Swimruntävling ever, Ångaloppet, i team med min make Pehr. Sedan dess är jag fast – jag är såld på Swimrun! Swimrun är en livsstil, en perfekt motions-, tränings- och tävlingsform! Swimrun är en kombination av terränglöpning och simning i öppet vattnet. Här kan du läsa mer om Ångaloppet – en fantastisk tävling i underbar natur, insjö och skärgård! Rekommenderas! Ångaloppet arrangerar även sedan ett par år Ångaloppet Familj där du kan köra med dina barn.

Swimrun är en svensk uppfinning http://www.otilloswimrun.se Swimrun har på kort tid gått från att vara en extremsport till en sport för alla. Idag finns det ett stort utbud av tävlingar i hela Sverige och även på platser runt om i världen. Tjusningen med swimrun är att den ger stor variation, naturupplevelse och är otroligt rolig! Det händer hela tiden något nytt! Löpningen och simningen varvas hela tiden så det blir många gånger som du kliver upp respektive ner i vattnet under ett swimrunlopp! Du simmar helt enkelt med skorna på! Utrustning som behövs är våtdräkt , simmössa och simglasögon. Även paddlar och dolme är utrustning som de flesta arrangörer tillåter. Swimrun-tävlingar genomförs alltid i lag om två personer – både säkert och extra kul!

Är du nyfiken på swimrun och vill testa på är Swimruncupen Stockholm den perfekta starten och att komma igång. plusPT tillsammans med Trispot startade  Swimruncupen Stockholm år 2015 då vi vi saknade kortare och lättare tävlingar som lockar fler till Swimrun. Swimruncupen Stockholm arrangerar swimrunevents runt om Stockholmsområdet från maj till augusti på vardagskvällar. Välkommen till Swimruncupen 2018

plusPT erbjuder också  swimrunträningar och personlig coaching i Swimrun. Maila info@pluspt.se

Allt du behöver för Swimrun hittar du på Trispot i Hammarby Sjöstad!

PIERRE MANGEZ-SwimRunIngaro-5